PROJECT MONTANA, ERMELO

Transformatie zorglocatie naar wonen. Naar verwacht aan het einde van het jaar starten Bartimeus, Gemeente Ermelo en De Huischmeesters met het bieden van 48 woonplekken voor spoedzoekers op de woningmarkt.

Over project

Project Montana Ermelo
De Gemeente Ermelo was al geruime tijd op naar tijdelijke betaalbare zelfstandige woningen voor spoedzoekers. Bartiméus wilde graag vervangende nieuwbouw realiseren voor de bewoners van het pand gelegen aan de Henriëtte van Heemstralaan 2 te Ermelo.

Samen met de Huischmeesters is er een plan uitgewerkt dat ruimte biedt voor 44 eenpersoons en 4 tweepersoons appartementen. Met deze planvorming kan Bartiméus zijn vervangende nieuwbouw realiseren kan de gemeente Ermelo voor een periode van circa 12 jaar woonruimte bieden aan spoedzoekers. April 2019 is het project van start gegaan. Er wordt sterk ingezet op verbinding van de bewoners onderling en de wijkbewoners.

Algemene informatie woonvorm
Alle appartementen zijn voorzien van een voorportaal met keukenblok en een vaste aansluiting van kookplaat, een royale woon/slaapkamer, een ruime badkamer met douche, toilet en wastafel. Op deze appartementen is huurtoeslag van toepassingen. Er is voldoende gelegenheid voor fietsen en scooters, echter de parkeergelegenheid voor de auto’s is beperkt.

Meer projecten