Boszicht – Nijmegen

Gemengd Flexwonen in Nijmegen

Boszicht Nijmegen

Vanaf 1 juni gaan De Huischmeesters van start met een mooi gemengd flexwonen project in samenwerking met ZZG-Zorggroep. Locatie Boszicht  te Nijmegen zal de aankomende 10 jaar ingezet worden voor ons beproefd concept. Ben je op zoek naar een mooi 2- of 3-kamerappartement met eigen voorzieningen en mogelijkheid tot het aanvragen van huurtoeslag en vind je het leuk om af en toe een steentje bij te dragen voor de huidige bewoners en nieuwe bewoners? Schrijf je dan snel in en wie weet ben jij een van de eerste bewoners op een geweldige locatie!

Er zijn drie typen woningen:

  1. 2 kamers, 45,6 m2. Maandprijzen: huur € 567,03, servicekosten/nutsvoorzieningen € 150,17.
  2. 3 kamers, 58,9 m2. Maandprijzen: huur € 623,24, servicekosten/nutsvoorzieningen € 150,17.
  3. 2 kamers, 71,0 m2. Maandprijzen: huur € 764,00, servicekosten/nutsvoorzieningen € 150,17.

Om in aanmerking te komen voor de appartementen dien je in te schrijven en word je gevraagd om een intakeformulier in te vullen, waarna je een gesprek hebt met de locatiemanager. Als je aan alle voorwaarden kunt voldoen is een spoedig plaatsing mogelijk en krijg je een huurovereenkomst aangeboden van 2 jaar of langer. Dit hangt af van je leeftijd of persoonlijke situatie.

Helaas kunnen we geen nieuwe aanmeldingen meer verwerken. We hebben er op dit moment al ruim meer dan we kunnen plaatsen.

Meer projecten