Ons eerste huwelijk!

Bij De Huischmeesters plaatsen we mensen die aan het begin van hun wooncarrière staan en die we in de loop der jaren zien groeien in zelfstandigheid en als persoon. En na een aantal jaren zijn ze dan toe aan een volgende stap. Maar afgelopen week hadden we een absolute primeur, het eerste huwelijk niet alleen van bewoners, maar ook in een van onze panden!

Mei 2019 kwam Anne-José in Montana Ermelo wonen in een van onze 1-persoonswoningen. Bijna anderhalf jaar later, in oktober 2020, ging ze samen wonen met Jasper. En maandag 9 augustus 2021 zijn ze in Montana getrouwd in de grote zaal van het gebouw. Vanwege de Corona was het een kleinschalige, maar heel gezellige bruiloft. Twee medebewoners – Natasja en Edith – hebben het bruidspaar geholpen deze dag. En na de bruiloft zijn de twee kersvers gehuwden op huwelijksreis gegaan.

We wensen het bruidspaar namens De Huischmeesters heel veel geluk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan