De Huischmeesters klaar voor een volgende stap!

Na een voorbereiding van enkele maanden is het zover! Onze nieuwe website en huisstijl zijn klaar en we mogen het eindelijk laten zien. We hebben een aantal zaken compacter gemaakt en een scheiding tussen zakelijke relaties en woningzoekenden aangebracht. Als zakelijke gebruiker wil je snel een beeld hebben van de mogelijkheden tot dienstverlening en als woningzoekende heb je maar één missie en dat is het vinden van woonruimte.

Aanbodsite voor woningzoekenden

Als spoedzoeker in welke vorm dan ook is het een zeer lastige opgave om een woning te vinden. Om onze voornaamste doelgroep snel op weg te helpen hebben wij een aanbodsite toegevoegd die dagelijks bijgewerkt wordt. Belangstellenden kunnen direct reageren op het aanbod en hoeven daarvoor geen onnodige formulieren in te vullen of betalingen te doen. Het laatste wat je wilt als woningzoekende is op elke aanbodsite inschrijfgeld betalen om te mogen reageren. Ook kun je je voorkeuren opgeven en aangeven of je bericht wilt ontvangen zodra een woning beschikbaar komt die aan jouw voorkeuren voldoet.

De aankomende tijd zal ons aanbod verder uitgebreid worden. Wilt u meer weten over de website of onze dienstverlening dan kunt u ons bereiken via 088-488 72 34 optie 2 of info@dehuischmeesters.nl.

16 juni 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan