Begin 2021 kwam er een locatie vrij in Breda die op termijn herontwikkeld gaat worden. We werken op een andere locatie samen met de Gemeente Breda in het huisvesten van Spoedzoekers en er was dringend behoefte aan een extra tussenvoorziening. Na een voorbereidingsperiode waarin we ondermeer de omgeving hebben geïnformeerd en middels een digitaal inloopspreekuur de vragen rondom het voornemen van de omwonenden hebben beantwoord, gaan wij deze week de eerste bewoners plaatsen.

Bewoners Neubourgstraat

Op de locatie aan de Neubourgstraat worden de aankomende periode mensen gehuisvest die uit de opvang komen, werk of een dagbesteding hebben, maar in afwachting van definitieve huisvesting zijn. Het betreft dus volwassenen die ondersteuning nodig hebben bij zaken als financiën en het huishouden. Mensen die met de juiste begeleiding een vervolgstap kunnen zetten naar een eigen woning. De Huischmeesters verzorgen dit traject samen met SMO Breda en de Gemeente Breda. De Huischmeesters verzorgen het sociaal beheer en woonbegeleiding, SMO Breda verzorgd de individuele begeleiding.

De Huischmeesters als hoofdhuurder verzorgt het algemeen beheer, de exploitatie, het sociaal beheer, de woonbegeleiding en is eerste aanspreekpunt voor de omgeving en is 24/7 bereikbaar. SMO Breda verzorgt de dagelijkse begeleiding van de cliënten. Met deze locatie kunnen wij de aankomende periode een mooie woonplek bieden en een positieve bijdrage leveren in woonzorgopgaven binnen de gemeente Breda.

Wilt u meer weten over dit project of onze dienstverlening dan kunt u ons bereiken via 088-488 72 34 optie 2 of info@dehuischmeesters.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan