Transformatie kerk Best naar woonzorglocatie

December 2020 kwam er een mooi aanbod dat De Huischmeesters niet konden laten lopen. De voormalige Koninkrijkszaal in Best was verkocht aan een ontwikkelaar die een transformatie voor ogen had wat passend bleek om samen met een van onze zorgpartners in te gaan zetten voor langdurige zorg.

De voormalige Koninkrijkszaal wordt getransformeerd naar 2 appartementen, 4 zeer royale studio’s en 4 bijzondere lofts. De Huischmeesters gaan samen met I Am One onderdak bieden aan cliënten vanuit de wet langdurige zorg.

De architect is erin geslaagd om de beschikbare ruimten optimaal te benutten en een zeer woonvriendelijk en hoog afwerkingsniveau te realiseren. Alle woningen zijn compleet en voorzien van alle gemakken zodat wij onze doelgroep optimaal kunnen bedienen. Begin juni verwelkomen wij onze eerste bewoners.

De Huischmeesters als hoofdhuurder verzorgt het algemeen beheer, exploitatie, het sociaal beheer en is eerste aanspreekpunt voor de omgeving en is 24/7 bereikbaar. I Am One verzorgt de dagelijkse begeleiding van de cliënten. Met deze locatie kunnen wij de aankomende 15 jaar een mooie woonplek bieden en een positieve bijdrage leveren in woonzorgopgaven binnen de gemeente Best, die in het voortraject een actieve bijdrage hebben geleverd om dit mogelijk te maken.

Wilt u meer weten over dit project of onze dienstverlening dan kunt u ons bereiken via 088-488 72 34 optie 2 of info@dehuischmeesters.nl.

1 juni 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan