Flexwoningen in Kaatsheuvel

Enkele weken geleden hebben Stichting Casade en De Huischmeesters overeenstemming bereikt inzake het sociaal en maatschappelijk beheer voor een 18-tal woningen in Kaatsheuvel. De woningen worden naar verwacht begin 2023 gesloopt en kunnen in de tussenliggende periode ingezet worden als flexwoningen waar wij urgent woningzoekende die in beeld zijn binnen ons netwerk, kunnen huisvesten.

Alle beetjes helpen

Het is geen verrassing dat het vinden van passende woonruimte inmiddels een onmogelijke opgave is geworden. Met name de doelgroep die te maken heeft met een Life-event lopen compleet vast in het zoeken naar een passende woonvorm, die hen in staat stelt om hun leven weer op orde te krijgen. De Huischmeesters bieden met deze tijdelijke woningen een nieuwe start, een plek om op adem te komen en aan de slag te gaan met de toekomst.

De Huischmeesters verzorgen het algemeen beheer, de exploitatie, het sociaal beheer, de woonbegeleiding, is eerste aanspreekpunt voor de omgeving en is 24/7 bereikbaar. Met deze tijdelijke woningen kunnen wij de aankomende periode een mooie woonplek bieden en een positieve bijdrage leveren in urgente woonopgaven binnen de gemeente Kaatsheuvel.

Wilt u meer weten over dit project of onze dienstverlening dan kunt u ons bereiken via 088-488 72 34 optie 2 of info@dehuischmeesters.nl.

8 juni 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan