Molenhuis Wijchen van Start!

In Wijchen op een fraaie locatie zijn we gestart met het Molenhuis, een voormalig kantoor dat volledig verbouwd wordt en waar straks twaalf 1-persoonskamers en vier 2-persoonskamers beschikbaar komen. Alle woningen zijn onzelfstandig.

De sanitaire voorzieningen en keukens worden opnieuw ingericht. Het hele gebouw wordt geïsoleerd en brandveilig gemaakt. Er is beperkte eigen parkeergelegenheid.

De grootte van de kamers varieert van 20 m2 tot 47 m2. De huurprijzen van de 1-persoonskamers ligt tussen de € 300 en € 400, die van de 2-persoonswoningen tussen de € 460 en € 500. Servicekosten (onderhoud) zijn € 80 per maand voor een 1-persoonswoning, voor een 2-persoonswoning is dat € 120 per maand.

De eisen voor wie in aanmerking wil komen zijn vrij simpel:
• je moet een sociaal-economische binding met Wijchen hebben. Dat wil zeggen dat je op dit moment aantoonbaar woonachtig of werkzaam bent in Wijchen of Druten.
• Je mag op het moment van instroom niet ouder zijn dan 23 jaar.

In ruil voor de woning, wordt er naast de financiële verplichtingen (huur, servicekosten), een actieve maatschappelijke inzet van onze bewoners verlangd. Een inzet die gericht is op de zorg voor zichzelf, zorg voor de woonruimte en meerwaarde voor de omgeving. Dat is niet meer dan 2 uur per maand.

15 mei 2021

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Accepteer de voorwaarden om door te gaan