Botenlaan 70, Eindhoven

WONEN ALS START OM JE LEVEN VERDER OP TE BOUWEN
Nadat I Am One en De Huischmeesters 1 locatie met succes opgestart hebben, werd het tijd voor een volgende locatie.

Over project

Binnen Eindhoven wordt de woningnood steeds groter en de doelgroep die het hardst getroffen zijn mensen met een zorgvraag. Het betreft mensen die klaar zijn voor de volgende stap echter met voldoende ambulante zorg- en woonbegeleiding.

Voor zowel de Gemeente Eindhoven en de Corporaties worden de opgaven rondom wonen en zorg elke dag groter. Wij proberen binnen ons werkveld het verschil te maken door creatieve oplossingen. Dat heeft recentelijk geleid tot een nieuwe locatie.  Op de rondweg in Eindhoven hebben wij 1 woning in gebruik genomen die recentelijk aangepast is naar 3 zelfstandige studio’s.

Binnen de woonvorm is er nadrukkelijk gekozen de zorg en het wonen te scheiden, zodat er een optimale woon- en zorgbegeleiding ontstaat. I Am One verzorgt alle zaken rondom de zorg en De Huischmeesters verzorgen alle zaken rondom het wonen en de begeleiding ervan.

De afgelopen jaren hebben De Huischmeesters meerdere woonvormen gerealiseerd met een gelijk karakter. I Am One heeft zich de afgelopen jaren weten te onderscheiden met een vernieuwend zorgconcept. Samen werken wij aan een inzichtelijke toekomst voor de zorg van onze bewoners met uitzicht op een blijvende deelname aan de samenleving.

Meer projecten