In het kort


Wij leveren maatwerk voor de GCZ (Gemeenten, Corporaties en Zorginstellingen) m.b.t invulling van leegstand. Wij helpen met woonruimte in een vaak onverwachte maar veilige omgeving. In uitzichtloze situaties bieden wij een helpende hand, met tijdelijk onderkomen in afwachting van doorstroming naar zelfstandige woonruimte.

VASTGOED

Een thuis, essentieel voor een nieuwe start.

VERBINDEN

Wij faciliteren de hulpvraag.

SOCIAAL

Voor ons wonen, is actief deelnemen.

Onze missie


Binnen enkele jaren zal de grens van 50 miljoen m2 leegstand overschreden worden. Meer lezen Aan de andere kant (woningmarkt) zien we het tekort aan passende woonruimte binnen enkele jaren fors toenemen en zal in 2020 meer dan 300.000 huishoudens treffen. Met name de doelgroep die als starter aangemerkt wordt heeft grote moeite om passende woonruimte te vinden. De Huischmeesters zet de leegstand om in passende woonruimte, waarbij we samen met gemeenten, corporaties, zorginstellingen en omwonenden de locatie een verrijkende functie kunnen geven.

De grondleggers


Vanuit een jarenlange ervaring opgedaan in het bedrijfsleven hebben zij in 2012 een visie ontwikkeld die geleid heeft tot het ontstaan van De Huischmeesters.

Marc Ketelaar
Algemeen Directeur
Ronald Hanssen
Operationeel Directeur

Ons team


Ons team van specialisten wordt projectmatig ingezet. Hiermee houden wij het economisch rendement voor de eigenaar zo optimaal mogelijk.

Ralph Komen
Locatie Manager
Richard Derks
Organisatieadviseur & Concept Ontwikkelaar